SPECIALISTEN IN KLASSIEKE AUTOVERZEKERINGEN
Bij pointexpertises.be regelen we al meer dan 50 jaar klassieke autoverzekeringen en oldtimerverzekeringen voor eigenaren, verzamelaars en handelaren. We begrijpen dat klassieke auto’s meer zijn dan alleen voertuigen; ze zijn een passie en een werk van liefde. Met dit in het achterhoofd is onze uitgebreide dekking ontworpen om de werkelijke waarde van uw klassieker te erkennen.

Als liefhebbers van klassieke auto’s onderhouden wij banden met vele liefhebbers en hun clubs, zoals de Morris Minor Owners Club en de Jaguar Drivers’ Club. Wij zijn direct met hen verbonden door het sponsoren van oldtimershows en door het aanbieden van speciale tarieven voor een aantal autoclubs en hun leden. Om de volledige lijst van clubs en verenigingen waarmee we samenwerken te bekijken, kunt u terecht bij onze Classic Enthusiast Clubs.

U kunt erop vertrouwen dat uw klassieke auto wordt gedekt door uw verzekering te regelen via pointexpertises.be – of het nu gaat om een Mazda MX-5, Lotus of een MGB.

Onze meest populaire soorten klassieke autoverzekeringen zijn de klassieke MG-verzekering, de klassieke TVR-verzekering, de klassieke Miniverzekering en de klassieke Jaguar-verzekering.

Onze klassieke autoverzekering is echter niet alleen beperkt tot deze modellen, we kunnen ook verzekeringen voor een breed scala aan merken en modellen afsluiten.

Wat is een klassieker?

Welke auto’s als klassieker worden geclassificeerd is een kwestie van veel discussie geweest. Hoewel alleen voertuigen van vóór 1976 vrijgesteld zijn van belasting, kunnen veel meer moderne voertuigen, vaak bekend als moderne klassiekers, ook worden beschouwd als een klassieke auto. Als u niet zeker weet of uw voertuig voor deze dekking in aanmerking komt, kunt u online een offerte aanvragen.

KLASSIEKE AUTOVERZEKERING, OP MAAT GEMAAKT

Hoewel de behoeften van elke eigenaar anders zijn, delen we allemaal dezelfde passie en hetzelfde enthousiasme voor onze klassieke auto.

Daarom hebben we FJ+ ontwikkeld, waarmee u uw polis kunt opbouwen uit een breed scala aan verschillende dekkingsopties.

Deze omvatten:

Overeengekomen waarde: rust in de wetenschap dat de werkelijke waarde van uw auto is geregeld en overeengekomen aan het begin van uw polis.
Drive to Work: zorg ervoor dat u gedekt bent om van en naar uw werkplek te rijden.
Juridische bescherming: dekking tot £100.000 per schadegeval om onverzekerde verliezen te recupereren nadat een ongeval door iemand anders is veroorzaakt.
FJ Rescue door de RAC: pechverhelping door de RAC. Dit kan op elk moment aan uw dekking worden toegevoegd (bepaalde beperkingen kunnen van toepassing zijn).
Track Day: dekking kan worden verleend als u deelneemt aan een door de Motor Sports Association (MSA) goedgekeurde baan met een eigen openbare aansprakelijkheidsverzekering (mits u over eerdere ervaring beschikt en een gekwalificeerde instructeur/beroepsbeoefenaar).
Voor meer informatie en voorbeelden van FJ+ polisopties kunt u terecht op de FJ+ pagina.

Vintage bruiloft en aangepaste auto’s

Vintage autoverzekeringen van pointexpertises.be dekken ook gewijzigde voertuigen.

Trouwvoertuigen zijn ook gedekt in onze oldtimerpolissen, wat betekent dat als u uw klassieke auto wilt gebruiken om een droomhuwelijk voor anderen te helpen creëren, onze gespecialiseerde autoverzekering de beste keuze is.

Met een bewezen passie voor klassieke auto’s kunt u er zeker van zijn dat door uw verzekering via pointexpertises.be te regelen, uw klassieke auto, of het nu een Volkswagen Kever of een Morris Minor is, gedekt zal zijn.

Zes van onze meest populaire soorten klassieke autoverzekeringen zijn de klassieke Ford-verzekering, de MG Midget verzekering, de klassieke VW-verzekering, de klassieke Jaguar-verzekering, de klassieke Mini-verzekering.

We kunnen ook een Multi-Vehicle-verzekering aanbieden, waarmee zowel moderne als klassieke auto’s op één enkele polis kunnen worden verzekerd (mits het merendeel klassiek is). Ga voor meer informatie naar onze Multi-Vehicle Insurance pagina.


Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping –  webfeeds – club.panasonic – foro.infojardin